Súhlas so spracovaním osobných údajov

Udeľujete týmto súhlas Ing. Lubomírovi Fiedler, sídlom Trnkova 144, 628 00 Brno, IČO: 10549935 (ďalej len "Správca"), aby v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 O ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46 / ES (ďalej len "Nariadenie") spracovával tieto osobné údaje:

  • meno a priezvisko,
  • e-mail,
  • telefónne číslo,
  • adresa,
  • ďalšie osobné údaje potrebné pre naplnenie stanoveného účelu.

Osobné údaje budú spracovávané len v rozsahu a za účelom nevyhnutne potrebnom pre:

  • evidenciu vhodných uchádzačov o zamestnanie (ako potenciálneho zamestnanca)
  • príjem a vybavovanie otázok z kontaktných formulárov,
  • príjem a vybavovanie dopytov a objednávok na služby a produkty spoločnosti a
  • iných otázok návštevníkov webových stránok www.inglesina.cz

Tieto údaje budú Správcom spracovávané po dobu maximálne 3 rokov.

Súhlas so spracovaním osobných údajov možno vziať kedykoľvek späť, a to písomnou formou napríklad zaslaním emailu na adresu Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. alebo listu na kontaktné údaje firmy Ing. Lubomír Fiedler, Trnkova 144, 628 00 Brno.

Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom, a tretej strane sú poskytované iba údaje potrebné na splnenie ich účelu (napr. dopravcom treba poskytnúť meno, adresu a telefón za účelom doručenia objednávky z eshopu).

Osobné údaje sú poskytnuté dobrovoľne, sú presné a pravdivé.

K osobným údajom budú mať prístup len poverení zamestnanci.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov

V Brne 16. apríla 2018

User Rating: 0 / 5

Thank you for rating this article.